Vrei să ajuți? Poți să contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților cu cancer în următoarele moduri:

Redirecționează 2% din impozitul pe venit către Asociația Medisprof!

Prin această contribuție, ajuți la îmbunătățirea vieții pacienților.

Ce trebuie să faci? Procedura este extrem de simplă și nu costă nimic!

Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi cu datele tale formularul 230 și fie să îl depui în urna dedicată campaniei sau la sediul Asociației Medisprof, fie îl trimiți prin poștă cu scrisoare recomandată sau îl depui personal la sediul ANAF al localității de domiciliu până la data de 25 Mai a fiecărui an.

Formularul trebuie completat cu datele personale, cu majuscule și semnat. Nu este necesară specificarea sumei deoarece instituția fiscală o va calcula și o va vira în contul Asociației conform legii.

Redirecționarea celor 2% nu presupune o sponsorizare sau o donație suplimentară, ci este un procent din impozitul pe venit deja achitat, sumă care poate fi direcționată de fiecare angajat către entitatea dorită!

IMPORTANT! Pentru că s-a schimbat formularul, pentru mai multă securitate, e necesar să bifați zona 2 și să completați cu datele Asociației (model AICI).

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Medisprof
Cont bancar: RO52 INGB 0000 9999 0280 7155
Cod de identificare fiscală: 28380562

DOWNLOADEAZĂ FORMULARUL!

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați !

 

Nu aveti acces la formular? Cititi documentul cu Adobe Acrobat Reader, disponibil aici
Campania - Și tu poți spune – ”În sfârșit, nefumător!” - Campanie încheiată
În sfârșit, nefumător

Campania se va derula timp de 6 luni, iar în centrul acesteia se va afla cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător!”, de la editura Humanitas. Au fost oferite 50 de cărți de către editura Humanitas, cărți ce vor fi puse la dispoziția participanților sub formă de împrumut, în cadrul bibliotecii interne a Asociației Medisprof.

Care sunt obiectivele aceste campanii?

Obiectivul principal al acestei campanii este promovarea și susținerea metodelor de prevenție a cancerului bronhopulmonar și reducerea factorilor de risc, mai exact creșterea gradului de conștientizare al persoanelor fumătoare în legătură cu efectele fumatului asupra sănătății.

Cel de-al doilea obiectiv este strângerea de donații pentru Asociația Medisprof, cu scopul de a realiza broșuri educaționale despre cancerul bronhopulmonar.

Cui se adresează campania?

Campania de prevenție se adresează în principal persoanelor fumătoare, de orice vârstă, atât de sex feminin, cât și de sex masculin. Și persoanele nefumătoare se pot alătura acestei campanii prin oferirea unei donații Asociației Medisprof și împrumutarea cărții unui membru al familiei sau unui prieten fumător.

Cum poți dona?

Donația se poate face atât online, prin intermediul site-ului nostru, cât și offline, la sediul Asociației Medisprof. Orice participant la campanie va putea împrumuta cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător” pe o perioadă determinată.

Donează AICI

Campania “PitStops For Life”- Campanie încheiată
PitStops4life

Parteneriat, profesionalism, pacient.

La Medisprof ne ghidăm după valori, astfel încât, în interiorul clinicii oncologice, medici specialiști redau pacienților bucuria de a trăi, iar în exteriorul ei, Asociația Medisprof unește oameni pentru aceeași cauză, sprijinind atât rețeaua medicală oncologică din România, cât și bolnavii de cancer. Din dorința de a ajuta bolnavii de cancer s-a născut campania ”Pitstops 4 life”, o campanie ce se adresează iubitorilor de sporturi motorizate și de viteză. În acest fel, Asociația Medisprof unește oamenii care își trăiesc viața la maxim prin pasiuni precum cursele de Formula 1 cu cei care sunt într-o permanentă cursă contra timp şi doresc să se bucure de fiecare clipă.

Cum poți să ajuți bolnavii de cancer?

În mai puțin de 5 minute te poți alătura campaniei printr-o donație de 10 Euro pe site-ul Medisprof. Odată cu cei 10 Euro, donezi și o parte din bucuria care te ține în viață zi de zi. Transmite mesajul prietenilor tăi și celor care împart aceeași pasiune cu tine și ajută bolnavii de cancer. Susţine bucuria de a trăi prin campania PitStops 4 Life.

Ce poți câștiga?

Marele premiu este de 2 bilete la cursa de Formula 1 de la Monaco din 21 mai pana la 24 mai 2015. Vei avea ocazia să te bucuri de sunetul motoarelor ce trec într-o viteză halucinantă aproape de tine şi să simţi adrenalina de la Grand Prix. Iar dacă sunetul exploziv te entuziasmează, atmosfera de acolo te introduce în spectacol. Această experientă nu se limitează doar la sunete și atmosferă, restul va trebui să descoperi singur. Donează și poți fi tu marele câștigător!

Până când poți dona?

Donațiile pot fi făcute până în data de 15 februarie, ora 16:00. Extragerea va avea loc în 15 februarie, cu ajutorul site-ului random.org.

Care sunt beneficiile bolnavilor de cancer?

Asociația Medisprof își propune să realizeze broșuri explicative pentru pacienți, care abordează fiecare tip de cancer şi efectele adverse ale lui. Broşurile vor fi distribuite gratuit. Aceste broșuri vor conține toate informațiile necesare înțelegerii cât mai bune ale acestei maladii complexe și vin în completarea cantității de informații pe care medicii specialiști o oferă pacienților pe perioada vizitei la clinica oncologică Medisprof din Cluj-Napoca. Un alt obiectiv al acestei campanii este facilitarea accesului la tratament. Astfel, în limita fondurilor disponibile, Asociația Medisprof va oferi pacienților care se deplasează în Cluj, un ajutor de 100 lei, ca decontare a bonului de carburant. E simplu! Donezi, ajuți și câștigi!

Donează AICI

TERMENI SI CONDITII GENERALE

POLITICA DE RETUR

ASOCIATIA MEDISPROF CIF 28380562 PIATA 1 MAI NR 3, CLUJ RO52 INGB 0000 9999 0280 7155

CONTACT Telefon: 0264-439270 E-mail: serbanudrea@medisprof.ro

Campania “Donează pentru o cauză”- Campanie încheiată
Doneaza

Asociația Medisprof desfășoară campania de strângere de fonduri pentru bolnavii de cancer, prin care se dorește asigurarea a 100 de camere implantabile pentru pacienții oncologici.

Implică-te și tu! Donează acum și împreună putem face tratamentul bolnavilor de cancer mai ușor de îndurat! Donațiile în valoare de cel puțin 5 lei vor fi răsplătite cu insigna campaniei, simbol al luptei impotriva cancerului.

Startul campaniei: 18 octombrie 2013.

Cum pot dona?
Pe toată perioada de desfășurare a campaniei, se pot face donații online, donații la sediul Asociației Medisprof din Piața 1 Mai, nr. 3, Cluj-Napoca sau direct in contul acesteia:RO52 INGB 0000 9999 0280 7155
Urmărește-ne pe blog sau contul de Facebook și află ultimele noutăți!
Doneaza