asociatia-medisprof

Asociația Medisprof a fost fondată în 2011 de către  Lădaru Gilda Lucia, Dr. Udrea Carolina Ileana și Dr. Udrea Anghel Adrian. Consiliul director este compus din Dr. Udrea Carolina Ileana, Dr. Udrea Anghel Adrian și Jr. Dan Alexandra.

Scopul principal al asociației este susținerea pacienților cu cancer.

asociatia-med

Obiectivele secundare ale Asociației noastre sunt:

  • Promovarea și susținerea metodelor de prevenție a cancerului și reducerea factorilor de risc.
  • Promovarea și susținerea de programe coerente pentru perioada de risc post-terapeutic.
  • Susținerea educației continue medicale prin simpozioane și conferințe.
  • Susținerea și publicarea materialelor oncologice specializate.
  • Susținerea intereselor pacienților în fața autorităților.
  • Strângerea de fonduri pentru tratamente și activități asociative.
  • Elaborarea și publicarea de broșuri educaționale privind toate tipurile de cancer.

line-2

Campanii realizate de Asociația Medisprof

1. Campania ”Și tu poți spune – În sfârșit, nefumător!” a tras un semnal de alarmă asupra efectelor nocive ale fumatului asupra sănătății. Obiectivul principal al campaniei a fost promovarea și susținerea metodelor de prevenție a cancerului bronhopulmonar, dar și creșterea gradului de conștientizare al persoanelor fumătoare în legătură cu riscurile fumatului.

humanitas

2. Campania ”2% pentru viață”  a scos în evidență necesitatea educării pacienților cu cancer. Ideea centrală a acestei campanii a fost că un pacient informat va fi mult mai motivat să lupte împotriva cancerului.

adrian-udrea

3. Campania ”PitStops 4 Life” și-a propus să unească pasionații de viteză și de adrenalină cu pacienții bolnavi de cancer care sunt într-o cursă permanentă împotriva cancerului. Scopul acestei campanii a fost strângerea de fonduri pentru realizate unor broșuri explicative pentru fiecare tip de cancer și distribuirea acestora în mod gratuit către pacienți.

pitstops

4. Campania ”Donează pentru o cauză” a avut ca obiectiv strângerea fondurilor pentru achiziționarea a 100 de camere implantabile și oferirea acestor camere implantabile pacienților cu cancer.

cauza

line-2

Conferința Best of ASCO a Asociației Medisprof

În anul 2015, Asociația Medisprof a organizat prima Conferință Best of ASCO din România, eveniment ce a strâns peste 100 de medici specialiști, cu scopul de a schimba opinii și de a discuta ultimele noutăți din domeniul oncologiei. Mai multe detalii despre conferință, aici.

boa-2015

Ediția din anul 2016 a fost una specială deoarece a fost dublu acreditată, de către cea mai mare asociație de oncologie din lume (ASCO) și de cea mai mare asociație de radioterapie din lume (ASTRO) și a adunat peste 200 de participanți din întreaga lume. Vezi aici cum s-a desfășurat evenimentul!

boa-2016

 

Te invităm să ne urmărești și pe pagina de Facebook a Asociației Medisprof pentru a fi la curent cu ultimele noutăți!

Implică-te alături de noi în lupta împotriva cancerului. DONEAZĂ acum!