Pitstops 4 Life Kampány

A Pitstops 4 Life Kampány a Pitstops.ro és a Medisprof Egyesület együttműködéseként jött létre, egyesítve ezáltal azon embereket akik gyorsulási versenyeken maximum fordulatszámon szeretnék élni életüket azokkal, akik az idővel szálltak versenyben. Ez a partnerség abban a hitben született, hogy a rajongók a sportszellemiség egy részét jó ügy érdekében ajánlják fel.
Ennek jegyében számos vetélkedőt és tombolát szerveztünk, melyek keretében a résztvevők eredeti Forma 1-es és Moto GP ajándéktárgyakat nyerhetnek, s belépőjegyeket a DTM-futamokra. A kampány december 25-én ér véget, amikor kisorsolásra kerül a főnyeremény: kétszemélyes belépő a 2015. május 24-én megrendezésre kerülő monakói Forma-1 futamra. A versenyre való jelentkezés díja 3 euró/fő, mely összeg a Medisprof Egyesült számlájára megy, a daganatos betegek megsegítésére.
A Medisprof Egyesült elsősorban tájékoztató füzeteket szeretne kiadni, melyekben a szervezet különböző szerveiben található daganatokról tájékoztatják a betegeket. Az ingyenes kiadvány mindenki számára felfogható, plusz információkat tartalmazna a betegségről, annak érdekében, hogy ezen betegséget jobban megértsék az érintettek.
Másodsorban a Medisprof Egyesület támogatni szeretné a gyógykezelésre Kolozsvárra utazó betegeket, 100 lejjel hozzájárulva az üzemanyagköltségekhez. Ezen hozzájárulást az egyesület a rendelkezésre álló pénzösszeg függvényében fizeti ki.
Harmadsorban a kampány célja, hogy a résztvevőkben tudatosítsa ezen betegség súlyosságát és csökkentsék a betegség kialakulásának lehetőségét azáltal, hogy tájkoztatják őket a betegséget előidéző okokról.
A kampány 2014. augusztus 1. és 2014. december 25. között zajlik.

„Adományozz egy ügy érdekében’’ kampány

A Medisprof Egyesület adománygyűjtési kampányt szervez a daganatos betegek számára, melynek keretében 100 beültethető eszközt biztosít onkológiai beteg számára.
Vegyél részt! Adományozz most és közösen elviselhetőbbé tehetjük a rákos betegek számára a kezelést. A legkevesebb 5 lej értékű adományokat a kampány kitűzőjével jutalmazzuk.
A kampány kezdete: 2013. október 18.
A teljes kampány ….

AOPR-konferencia: A rák multidiszciplináris megközelítése 2014-ben

2014. május 8. és 11. között szerveztük meg Păltinişen A rák multidiszciplináris megközelítése 2014-ben elnevezést viselő konferenciát. Örülünk annak, hogy az ország különböző részéről több mint 100 személy vett részt eseményünkön. A konferencia interaktív jelleget öltött, hisz a jelen levők megosztották tapasztalataikat és a legújabb információikat az onkológia szakterületéről.
A Medisprof Egyesület ezúton is szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik a rendezvényen részt vettek. Köszönjük az előadóknak, akik ötleteket, információkat és szaktudásuk egy részét adták tovább, mely hozzájárul a jelen levők jövőbeni gyakorlati képzéséhez. Ugyanakkor a résztvevőknek is hálával tartozunk, akik a konferencia keretében zajló bemutatók hangulatát és értékét növelték hozzászólásaikkal és észrevételeikkel. Nem utolsó sorban támogatóinknak – Actavis, Lilly, Astra Zeneca, Brystol-Meyers, Angelini, Polisano, Amgen, Janssen, Gedeon Richter, Pfizer, Egis, Fresenius Kabi, Teva, Astellas, Bayer, Ipsen, Elmed, Cattus – is hálával tartozunk, akik lehetővé tették az esemény megszervezését és a jelen levők hozzáférést az aktuális információkhoz.
A konferencia minden résztvevője többletismerettel és szép élményekkel távozott Păltinişről, ezt támasztják alá a hozzánk érkező pozitív visszajelzések is.
Örülünk, hogy mellettünk voltak, s kívánjuk, hogy kitűzött céljaikat el is érjék. Már várjuk a következő konferenciát, bízva abban, hogy ismételten mellettünk lesznek.