Noutăți în cadrul proiectului de investiții 

”Laborator de cercetare privind terapia personalizată în oncologie”

 

•  Mai 2017: Finalizarea a două proceduri de achiziție pentru dotarea laboratorului de cercetare

În cadrul proiectului de investiții derulat de clinica noastră au fost achiziționate următoarele echipamente de ultimă generație: 1 ecograf Arietta V70A și 4 scaune oncologice Comfort 4 Battery DIGITHERM. Ecograful va fi folosit pentru cercetările în ceea ce privește diagnosticarea precoce, monitorizarea și prognosticul în vederea stabilirii programelor de terapie personalizate pentru persoanele cu afecțiuni oncologice. Scaunele oncologice au rolul de a asigura confortul și siguranța pacientului pe toată durata tratamentului oncologic.

Mai multe detalii despre fiecare echipament achiziționat găsiți aici.

line-2

•  Septembrie 2016: Debutul proiectului de investiții ”Laborator de cercetare privind terapia personalizată în oncologie”

S.C. MEDISPROF S.R.L., cu sediul în Piața 1 Mai nr. 3, Cluj-Napoca, derulează începând cu data de 2 Septembrie 2016 proiectul „Laborator de cercetare privind terapia personalizată în oncologie”. Obiectivul acestui proiect este înființarea și dotarea cu aparatură performantă a unui laborator de cercetare-dezvoltare în cadrul MEDISPROF, în care să se efectueze studii de eficiență a terapiei personalizate în tratamentul pacienților diagnosticați cu cancer.

Durata de implementare a proiectului este de 22 luni începând cu data de 2 Septembrie 2016.

Mai multe detalii despre acest proiect de investiții găsiți aici.