Call Center
Call Center
Call Center

Asociația Medisprof și CS Mănăștur sprijină bolnavii de cancer

Asociația Medisprof participă weekendul acesta la un eveniment sportiv internațional, mai exact la meciul amical de rugby dintre CS Mănăștur și Budapest Exiles. Evenimentul sportiv va fi și unul caritabil.

Pe parcursul meciului, participanții vor putea dona bani pentru bolnavii de cancer, în cadrul campaniei PitStops 4 life, organizată de Asociația Medisprof în parteneriat cu PitStops.ro. Obiectivul principal al campaniei PitStops 4 life este educarea pacienților bolnavi de cancer. Fondurile atrase prin intermediul acestei campanii vor fi folosite de către Asociația Medisprof pentru realizarea unor broșuri explicative cu toate tipurile de cancer, care vor fi transmise gratuit bolnavilor de cancer.

Toți participanții care vor dona*, vor participa automat la tombola cu premii organizată de către Asociația Medisprof. Premiile puse în joc în cadrul tombolei sunt următoarele:

  • un polo Infiniti/Redbull
  • un tricou Monster
  • cană

Programul evenimentelor din acest weekend îl puteți găsi mai jos:

7 martie:

  • Ora 14.00 primul meci dintre echipele feminine U Cluj şi Budapest Exiles
  • Ora 14.30 meciul internaţional amical dintre CS Mănăştur şi Budapest Exiles
  • Ora 16.15 al doilea meci dintre echipele feminine U Cluj şi Budapest Exiles

Asociația Medisprof a fost fondată în anul 2011 și are ca obiective principale susținerea și îmbunătățirea rețelei medicale oncologice din România, atât din perspectiva formării cadrelor medicale, dar mai ales din perspectiva sprijinirii pacienților bolnavi de cancer.

*Suma minimă propusă este de 10 lei de persoană

 

L.E.

Ne-am bucurat să participăm sâmbătă, 7 martie, la meciul de rugby dintre CS Mănăştur şi Budapest Exiles, meci câştigat de echipa CS Mănăştur cu 38 la 0. În timpul meciului, suporterii au donat 133 de lei pentru sprijinirea pacienţilor bolnavi de cancer, iar trei dintre ei au câştigat premiile aflate la tombolă.

1. Tricou Polo Infiniti / Redbull

castigator tricou Redbull

2. Tricou Monster

castigator tricou Monster

3. Cană

castigator cana

Le mulţumim tuturor celor care au donat pentru bolnavii de cancer şi ne bucurăm că susţin un stil de viaţă sănătos, prin sport.

Pentru cei care doresc să susțină în continuare bolnavii de cancer o pot face prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit către Asociația Medisprof. Fii alături de noi în lupta pentru viață!