Contact
Contact
Contact

Campania “PitStops 4 Life” continuă!

Parteneriat, profesionalism, pacient.

La Medisprof ne ghidăm după valori, astfel încât, în interiorul clinicii oncologice, medici specialiști redau pacienților bucuria de a trăi, iar în exteriorul ei, Asociația Medisprof unește oameni pentru aceeași cauză, sprijinind atât rețeaua medicală oncologică din România, cât și bolnavii de cancer. Din dorința de a ajuta bolnavii de cancer s-a născut campania ”Pitstops 4 life”, o campanie ce se adresează iubitorilor de sporturi motorizate și de viteză. În acest fel, Asociația Medisprof unește oamenii care își trăiesc viața la maxim prin pasiuni precum cursele de Formula 1 cu cei care sunt într-o permanentă cursă contra timp şi doresc să se bucure de fiecare clipă.

Cum poți să ajuți bolnavii de cancer?

În mai puțin de 5 minute te poți alătura campaniei printr-o donație de 10 Euro pe site-ul Medisprof. Odată cu cei 10 Euro, donezi și o parte din bucuria care te ține în viață zi de zi. Transmite mesajul prietenilor tăi și celor care împart aceeași pasiune cu tine și ajută bolnavii de cancer. Susţine bucuria de a trăi prin campania PitStops 4 Life.

Ce poți câștiga?

Marele premiu este de 2 bilete la cursa de Formula 1 de la Monaco din 21 mai pana la 24 mai 2015. Vei avea ocazia să te bucuri de sunetul motoarelor ce trec într-o viteză halucinantă aproape de tine şi să simţi adrenalina de la Grand Prix. Iar dacă sunetul exploziv te entuziasmează, atmosfera de acolo te introduce în spectacol. Această experientă nu se limitează doar la sunete și atmosferă, restul va trebui să descoperi singur. Donează și poți fi tu marele câștigător!

Până când poți dona?

Donațiile pot fi făcute până în data de 30 ianuarie 2015, ora 16:00. Extragerea va avea loc în 31 ianuarie 2015, cu ajutorul site-ului random.org. Donează acum și Asociația Medisprof te premiază!

Care sunt beneficiile bolnavilor de cancer?

Asociația Medisprof își propune să realizeze broșuri explicative pentru pacienți, care abordează fiecare tip de cancer şi efectele adverse ale lui. Broşurile vor fi distribuite gratuit. Aceste broșuri vor conține toate informațiile necesare înțelegerii cât mai bune ale acestei maladii complexe și vin în completarea cantității de informații pe care medicii specialiști o oferă pacienților pe perioada vizitei la clinica oncologică Medisprof din Cluj-Napoca. Un alt obiectiv al acestei campanii este facilitarea accesului la tratament. Astfel, în limita fondurilor disponibile, Asociația Medisprof va oferi pacienților care se deplasează în Cluj, un ajutor de 100 lei, ca decontare a bonului de carburant. E simplu! Donezi, ajuți și câștigi!