Contact
Contact
Contact

Conferința AOPR: Abordarea multidisciplinară în cancer în 2014

Conferinţa medicală națională „Abordarea multidisciplinară în cancer 2014” este un eveniment iniţiat de Asociația Oncologilor Privați din România, sub coordonarea domnului Dr. Adrian UDREA, împreună cu Asociația Medisprof și Centrul Medical Diasan.

Evenimentul va avea loc la Hohe Rinne Hotel & Spa Păltiniș, județul Sibiu, în perioada 8-11 mai. În cadrul conferinței vor prezenta specialiști de renume internaţional, precum:

  • Dr. Alina MIHAI (Irlanda)
  • Assist. Prof. Dr. Bojan ZARIC (Serbia)
  • Dr. Cristian MOLDOVAN (Franța)
  • Prof. Dr. Xavier PIVOT (Franța).

Alături de aceştia vor prezenta încă 12 specialişti din domeniile oncologie, farmacie, psihologie și nutriție. Speakerii vor prezenta cele mai noi tendințe în tratamentul pacienților bolnavi de cancer. În paralel cu sesiunile științifice, vom pune la dispoziție un spațiu expozițional destinat companiilor din domeniul farmaceutic și medical.

Ne dorim ca, prin acest eveniment, să facem cunoscute cele mai revoluționare, mai moderne și mai eficiente modalități de tratament. Sunt așteptați la evenimentul nostru profesioniști din domeniul medical care își doresc să afle, direct de la specialiști, care sunt cele mai benefice și mai eficiente forme de tratament disponibile la ora actuală.