Contact
Contact
Contact

Incheierea Conferintei

În perioada 8-11 mai 2014 am desfăşurat la Păltiniş Conferinţa „Abordarea multidisciplinară în cancer în 2014”. Ne bucurăm ca am avut alături peste 100 de participanţi din toată ţara care au împărtăşit experienţe şi informaţii din domeniul oncologic.

Asociaţia Medisprof doreşte să adreseze mulţumiri tuturor celor care au fost prezenţi la acest eveniment. Mulţumim celor care au participat în calitate de speakeri pentru că au furnizat idei, informaţii şi dezbateri actuale din bagajul lor de cunoştinţe, toate acestea contribuind la practica participanţilor pe viitor. De asemenea, adresăm mulţumiri şi participanţilor care au adus un plus de valoare prezentărilor din cadrul conferinţei, contribuind la realizarea unei atmosfere deschise şi dinamice. Nu în ultimul rând, sponsorilor Actavis, Lilly, Astra Zeneca, Brystol-Meyers, Angelini, Polisano, Amgen, Janssen, Gedeon Richter, Pfizer, Egis, Fresenius Kabi, Teva, Astellas, Bayer, Ipsen, Elmed, Cattus care au susţinut această acţiune şi au făcut posibilă desfăşurarea conferinţei şi accesul participanţilor la informaţii actuale.

Toţi cei prezenţi au plecat cu un plus de cunoştinţe şi cu o experienţă frumoasă de la Păltiniş, iar dovadă ne este feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea participanţilor noştri.

Suntem încântaţi că ne-aţi fost alături şi vă dorim realizarea tuturor obiectivelor pe care vi le-aţi propus. Aşteptăm cu drag ediţia următoare şi pe dumneavoastră alături de noi.

Bag