Contact
Contact
Contact

Licitatia caritabila de arta

 Luni, 9 decembrie, la ‘Doamna T”, într-o atmosferă boemă, ce amintește de vremurile de demult, am organizat unul dintre cele mai așteptate evenimente caritabile ale campaniei noastre: “Licitația caritabilă de artă – Donează pentru o cauză”.

Evenimentul a fost deschis de un concert de pian de excepție susținut de talentatul Istvan Kozma, student în anul patru la Academia de Muzică  “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Piesele celebre ale lui Rachmaninov și Schumann au încântat auzul tuturor invitaților, ce s-au putut delecta între timp și cu o serie de delicatesse special pregătite. Rame unicat, tablouri și un set de bijuterii din sticlă de Murano au fost obiectele de artă pentru care s-a licitat 430 de lei, întreagă sumă revenind cauzei noastre: 100 de camere implantabile pentru bolnavii de cancer .

Mulțumim tuturor celor ce au participat la acest eveniment și au susținut cauza noastră, făcând donații pentru pacienții oncologici atât în numele lor, cât și în numele celor ce nu i-au putut însoți. Aducem mulțumiri speciale familiei Ciuleanu care a făcut o donație substanțială în valoare de 1000 de lei, precum și celor de la Doamna T. A fost o seară fructoasă, în care am reușit să strângem în total 3420 de lei, cea mai mare sumă strânsă la un singur eveniment din cadrul campaniei noastre. Un eveniment reușit, plin de eleganță și cu o încărcătură emoțională deosebită, cam așa am descrie seară de 9 decembrie de la Doamna T.

Mai jos regăsiți câteva fotografii de la eveniment:

No items found.
Va mulțumim pentru participare și donațiile făcute! Bolnavii de cancer au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!