Contact
Contact
Contact

Medisprof a participat la conferința Building Health

În 22 octombrie 2015 a avut loc la București conferința Building Health, un proiect de comunicare interprofesională, care reunește pentru prima dată în România două dintre cele mai importante profesii: medici și arhitecți. Aceste eveniment își propune să devină o platformă de comuncare continuă în ceea ce privește spațiul medical românesc.

Prima ediție a conferinței a abordat trei dimensiuni ale conceptului de ”building health”: leadership profesional (educație), management medical (bune practici medicale) și spațiu medical (arhitectură și inginerie). Scopul principal al acestui proiect este promovarea valorilor și modelelor profesionale în vederea creării unui parteneriat pentru calitatea spațiului medical care are un impact major în calitatea vieții pacienților.

La eveniment au participat peste 200 de medici și manageri din sănătate, arhitecți, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, lideri ai mediului profesional și specialiști internaționali, care au prezentat viziunea lor asupra clității spațiului medical. Speakeri din diferite țări precum UK, Norvegia, Franța, Olanda au prezentat participanților spitale proiectate și construite.

Clinica Medisprof a fost reprezentată la această conferință de Dr. Udrea Adrian, care a prezentat participanților proiectul Medisprof Cancer Center. Proiectul nostru a fost apreciat de participanții la conferință, viziunea noastră asupra spațiilor proiectate, a funcțiunilor și a serviciilor fiind în concordanță cu viziunea occidentului asupra acestora.

Clinica Medisprof susține crearea unui spațiu medical care să crească calitatea vieții pentru pacienții noștri. Sperăm ca la ediția următoare a conferinței ”Building Health” să prezentăm spitalul finalizat și o nouă viziune de viitor pentru Medisprof.