Contact
Contact
Contact

Medisprof a participat la Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală

În urma celor trei zile de târg echipa Medisprof a avut ocazia de a observa reacţia celor care se întâlneau cu cuvintele “oncologie” şi “cancer”. Reacţia lor a fost una firească, dar în acelaşi timp una care nu îi învaţă mai multe despre prevenţie şi despre maturitatea de a accepta faptul că cancerul este cea mai răspândită la nivel global, indiferent dacă îţi întorci sau nu privirea atunci când zăreşti un afiş pe care scrie “chimioterapie”.

În acelaşi timp, ne-am bucurat să cunoaştem persoane care voiau să afle mai multe, să ia un flyer cu informaţii, să doneze pentru Asociaţia Medisprof – pentru sprijinirea bolnavilor de cancer -, să asculte sfaturile legate de prevenţie şi despre importanţa unui stil de viaţă sănătos.

Cancerul nu este o alegere, dar prevenţia da.

De aceea, vă încurajăm să fiţi mereu informaţi despre metodele de prevenţie ale cancerului, să faceţi sport şi să îi sprijiniţi pe cei care îşi doresc să nu fie definiţi de boala pe care o au, ci de experienţele pe care le trăiesc.

În cadrul Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală, s-a strâns suma de 123 lei din donațiile participanților. O parte din aceste donații au fost strânse și cu ajutorul Ancăi Odagescu, de la standul alăturat, Ecosense România, căreia îi mulțumim pentru implicare.

Participanții care au donat pentru bolnavii de cancer au avut șansa să câștige un tricou Polo drept premiu. În urma extragerii cu ajutorul Random.org, câștigătorul premiului este Mandras Antonia! Premiul va fi înmânat săptămâna aceasta, la sediul clinicii Medisprof.

Direcţionaţi cei 2% pentru susţinerea bolnavilor de cancer completând formularul 230 cu datele Dumneavoastră. Formularul poate fi downloadat de aici.