Contact
Contact
Contact

Medisprof Western Movie Night

 Pentru că serile de film marca Medisprof au fost atât de apreciate și bine primite ne-am gândit să organizăm câte o proiecție în scop caritabil în fiecare săptămână până la finalul campaniei noastre.Așadar, vă propunem pentru această joi o aventură de excepție și o poveste inspirată din fapte reale: Hidalgo (aventură, SUA, 2004).
Vă așteptăm în 21 noiembrie, așa cum v-am obișnuit, la sediul Medisprof, de la oră 20.00 pentru o nouă seară de film. Biletul de intrare este de 40 lei, reprezentând donația ce va merge către bolnavii de cancer. Plata se va face la fața locului prin depunerea sumei în urnele speciale dedicate campaniei. Fondurile strânse în urma proiecției de film vor fi alocate campaniei a€œDoneaza pentru o cauza”, prin care se dorește oferirea a 100 de camere implantabile bolnavilor de cancer.

Rezervări (până în data de 21 nov, oră 15.00) : pe e-mail la consult@davantage.ro, la nr. de telefon: 0264402726/0740306603 sau printr-un simplu comentariu pe pagina de Facebook/Blog indicând numele și numărul de persoane participante.

Vă așteptăm! Împreună putem face tratamentul pacienților oncologici mai ușor de îndurat!
western night