Contact
Contact
Contact

Orientarea multidisciplinară este orientarea spre grijă

De ce multidisciplinaritatea în cancer? Cât de important este la nivel general să ne folosim de conexiuni și alternative? Dar, mai ales integrat, într-o singură sferă, în acest caz în sfera oncologiei? Conferința ,,Abordarea Multidisciplinară în Cancer în 2014” își propune să răspundă acestei întrebări din mai multe motive, care au o justificare mai mult decât reală, ancorată atât în realitatea cotidiană, dar și în realitatea bolnavului care caută cele mai bune alternative de tratare și, implicit, a medicului oncolog, pregătit în orice moment să se deschidă spre tot ce înseamnă evoluție.

Această evoluție nu vine prezentată ca un pliant primit în poștă. Ea reprezintă studiu și cercetare, reprezintă o privire atent orientată simultan spre multe domenii de interes, dar mai ales o privire care să amelioreze teama oamenilor față de această boală.

Conferința are o abordare orientată spre soluții, spre evoluția tehnicilor de diagnosticare și tratare, iar în acest sens, cele 3 secțiuni ale evenimentului:

  • tumorile mamare – noi modalități de abordare, noi tehnici și rezultate recente
  • tumorile gastrointestinale – tehnici moderne intervenționale și de diagnostic
  • secțiunea dedicată asistenților medicali și personalului paramedical – psihologi, nutriționiști

Conferința înglobează într-un mod complex și eficient subiecte precum secvența terapeutică în cancerul de prostată rezistent la castrare, patologia vârstnicului – sindroame geriatrice sau rolul nutriționistului într-un spital de zi de oncologie.

Ceea ce conferința încearcă să aducă diferit este concentrarea asupra tuturor aspectelor care pot contribui la creșterea calității serviciilor și a tratamentelor, dar mai ales asupra grijii față de pacient.

Dacă îți dorești să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă nou în sfera oncologică din România, dar și din lume, și îți dorești să fii unul dintre medicii care fac parte din schimbarea benefică a sistemului medical orientat spre grijă și soluție, atunci te invităm să iei parte la Conferința ,,Abordarea Multidisciplinară în Cancer în 2014”!

Pentru înscrieri, aveți aici mai multe detalii.