Contact
Contact
Contact

Raport campanie 20.12.13

A venit din nou timpul să tragem linie pentru campania “Donează pentru o cauză” la sfârșit de săptămână. Au trecut 7 zile pline de activități și muncă, 7 zile  în care am adunat donații, am oferit primele 12 camere implantabile pacienților, am încercat să informăm cât mai multă lume din jurul nostru despre cauza pentru care luptăm și am oferit 5 cadouri susținătorilor noștri de pe Facebook ce ne-au ajutat să promovăm spotul și pagina campaniei.

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar faptele bune nu întârzie să apară nici pentru noi, de aceea suntem bucuroși să vă anunțăm că în această săptămână am reușit să strângem 6275,00 de lei. Mai avem puțin și atingem pragul de 30% din îndeplinirea targetului nostru. Pe aceasta cale aducem mulțumiri speciale  uneia dintre cele mai dragi companii nouă, Class Shoe, companie care a facut o donație substanțială în valoare de 5000,00 lei pentru cauza noastră.

 

Mulțumim Class Shoe pentru sprijinul acordat și interesul manifestat față de bolnavii de cancer!

logo

Urmăriți-ne în continuare pe blog sau Facebook pentru a fi la curent cu noutățile și nu uitați că bolnavii de cancer au nevoie de ajutorul nostru, iar împreună putem să le facem tratamentul cu citostatice mai ușor de îndurat.