Contact
Contact
Contact

Redirecționează 2% pentru viață!

Asociația Medisprof a fost înființată în 2011 și are ca scop principal susținerea pacienților cu cancer. Acum ne puteți ajuta să îmbunătățim viața bolnavilor de cancer prin redirecționarea celor 2% din impozitul pe venit către Asociația Medisprof.

Ce reprezintă cei 2%?

Potrivit Codului fiscal, contribuabilii pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 2% din impozitul pe venit, pentru susținerea entităților nonprofit care se înființează și funcționează în condițiile legii, unităților de cult, precum și pentru acordarea de burse private.

Redirecționarea celor 2% nu presupune o sponsorizare sau o donație suplimentară, ci este un procent din impozitul pe venit deja achitat, sumă care poate fi direcționată de fiecare angajat către entitatea dorită.

Cum puteți redirecționa cei 2%?

Procedura este una simplă, care necesită următorii 2 pași:

1. Completați Formularul 230Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual și deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea în sistem colectiv pentru domeniul locativ” – pentru contribuabilii care obțin venituri din salarii sau pensii.

2. Depuneți formularul:

  • În urna dedicată campaniei sau la sediul Asociației Medisprof
  • La sediul ANAF al localității de domiciliu
  • Prin poștă, cu scrisoare recomandată

Precizări:

Formularul trebuie completat datele persoanale, cu majuscule, și semnat. Nu este necesară specificarea sumei deoarece instituția financiară o va calcula și o va vira în contul Asociației conform legii.

Persoanele care sunt scutite de impozitul pe venit de 16% nu pot direcționa cei 2%.

Termenul limită: 25 mai 2016

Clinica Medisprof împreună cu Asociația Medisprof, au misiunea de a reda bucuria de a trăi bolnavilor de cancer. În urma consultațiilor, am observat un singur lucru comun bolnavilor de cancer: pentru ei, timpul se oprește în loc în momentul aflării diagnosticului. Obiectivul principal al Asociației Medisprof este să ofere bolnavilor de cancer șansa la o informare medicală specializată, prin realizarea unui set complet de broșuri educaţionale, care să cuprindă toate explicarea tuturor tipurile de cancer. Broşurile vor conţine explicarea efectelor adverse a fiecărui tip de cancer în parte și sfaturi psihologice pentru ca pacienţii să îşi poată controla cât mai bine emoțiile și temerile.

Redirecționează ACUM cei 2% din impozitul pe venit pentru educarea pacienților de cancer şi fii alături de noi în lupta pentru viaţă!