Contact
Contact
Contact

Și tu poți spune – ”În sfârșit, nefumător!”

Cancerul pulmonar este cauza de deces numărul 1 la nivel mondial, iar principalul factor de risc pentru acest tip de cancer este fumatul. Prin intermediul campaniei Și tu poți spune – ”În sfârșit, nefumător!” dorim să tragem un semnal de alarmă tuturor persoanelor fumătoare, care se expun riscului de a dezvolta cancer bronhopulmonar. Prin urmare, acestă campanie se dorește a fi în primul rând una de conștientizare a riscurilor fumatului asupra sănătății și în al doilea rând una de schimbare a comportamentului și a stilului de viață a măcar unui procent din publicul-țintă.

Afiș campanie prevenție

Campania se va derula timp de 6 luni, iar în centrul acesteia se va afla cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător!”, de la editura Humanitas. Au fost oferite 50 de cărți de către editura Humanitas, cărți ce vor fi puse la dispoziția participanților sub formă de împrumut, în cadrul bibliotecii interne a Asociației Medisprof.

Care sunt obiectivele aceste campanii?

Obiectivul principal al acestei campanii este promovarea și susținerea metodelor de prevenție a cancerului bronhopulmonar și reducerea factorilor de risc, mai exact creșterea gradului de conștientizare al persoanelor fumătoare în legătură cu efectele fumatului asupra sănătății.

Cel de-al doilea obiectiv este strângerea de donații pentru Asociația Medisprof, cu scopul de a realiza broșuri educaționale despre cancerul bronhopulmonar.

Cui se adresează campania?

Campania de prevenție se adresează în principal persoanelor fumătoare, de orice vârstă, atât de sex feminin, cât și de sex masculin. Și persoanele nefumătoare se pot alătura acestei campanii prin oferirea unei donații Asociației Medisprof și împrumutarea cărții unui membru al familiei sau unui prieten fumător.

Cum poți dona?

Donația se poate face atât online, prin intermediul site-ului nostru, cât și offline, la sediul Asociației Medisprof. Orice participant la campanie va putea împrumuta cartea lui Allen Carr – ”În sfârșit, nefumător” pe o perioadă determinată.

Spune și tu acum ”În sfârșit, nefumător!”.