Contact
Contact
Contact

Testimoniale (3) – Campania “Donează pentru o cauză”

Continuăm testimonialele primilor  pacienți ce și-au primit deja camerele implantabile în cadrul campaniei “Donează pentru o cauză” cu câteva gânduri din partea doamnei Dumitrescu Mariana:

“Vreau să vă vorbesc puțin despre aceste camere implantabile și despre beneficiile lor. În primul rând tratamentul pentru bolnavii de cancer este foarte toxic. El vindecă pe o parte dar distruge pe altă parte. Eu fac acest tratament săptămânal. Deci, săptămânal am parte de aceleași dureri și neplăceri. Dureri de mână de la înțepături, vene sparte, edeme, vânătăi, piele uscată și ridată. Nu ne dorim altceva decât sănătate. Să putem și noi să ne bucurăm de viață.

 Aceste camere ne-ar ajuta foarte mult. Atât pe noi cât și pe cadrele medicale, le vor scuti și pe ele de unele neplăceri pe care ni le provoacă nouă ca și pacienți. Suntem nevoiți să suportăm înțepătură după înțepătură săptămână de săptămână!

 În momentul în care am aflat că sunt una dintre norocoșii care vor beneficia de o cameră implantabilă nu am putut decât să mă bucur și să-i mulțumesc lui Dumnezeu. V-am zis câte ceva din suferințele mele cu gândul că puteți să ne ajutați și pe noi cu cât puteți. Nu trebuie foarte mult. Puțin cu puțin se adună.”