Contact
Contact
Contact

Testimoniale (1) – Campania “Donează pentru o cauză”

Dupa cum știți deja, primii 12 pacienți oncologici, din cei 100 pe care campania “Donează pentru o cauză” dorește să îi ajute, și-au primit camerele implantabile. I-am rugat pe aceștia să își așterne gândurile și sentimentele  lor sincere  pe hârtie, gânduri care poate îi vor ajuta pe cei indeciși să susțină campania noastră.

Vă prezentăm pentru început câteva cuvinte din partea doamnei Ciobanu Gabriela:

“Înainte de toate, ceea ce simt și ceea ce știu este că acest tratament (chimioterapia) căruia trebuie să-i rezistăm și care trebuie să ne facă bine are efecte secundare dure asupra întregului organism. Trist este că venele-foarte importante pentru realizarea acestui tratament, se deteriorează în timp destul de scurt și încep problemele dureroase.

 Auzisem de la pacienți care au vechime în acest „sport” de existența camerelor implantabile și de eficiența acestora în desfășurarea tratamentului. Cei care au reușit să le achiziționeze sunt acum destul de relaxați când își fac ședințele de chimioterapie. Nu mai simt discomfortul înțepăturilor repetate și nu mai au teama ratării „dozei de sanatate”.

Primul gând a fost să-mi achiziționez o astfel de cameră care mi-ar fi adus câteva boabe de relaxare dar…întotdeauna există un dar,  de această dată un „dar” financiar. Costul acestei camere nu este unul pe care să și-l permită orice om într-o astfel de situație fără un efort considerabil deseori fără finalitate. 

 Și pentru că sunt momente în viață când dacă ți se închide o ușă, vezi cum se deschide timid o fereastră am aflat despre campania asociației medisprof „doneaza pentru o cauza” și după primele rezultate timide dar importante ale acesteia am fost norocoasa aleasă pentru un implant. Da, norocoasă pentru că deocamdată sunt puține, iar cei care au mare nevoie sunt mulți, trist de mulți.  Da, am scăpat de o grijă, o mare grijă,  și mare, mare lucru ar fi dacă semenii noștri ar pune cât de puțin „umărul” pentru a face mai mulți fericiți. Nu credeți că merită?”

Donează pentru o cauză! 100 de camere implantabile pentru bolnavii de cancer! – o campanie marca Asociația Medisprof

www.medisprof.ro/doneaza