Contact
Contact
Contact

Testimoniale(5) – Campania “Donează pentru o cauză”

Continuăm seria testimonialelor ce aparțin pacienților oncologici ce au beneficiat deja de primele 12 camere implantabile oferite în cadrul campaniei noastre:

“Sunt pacienta clinicii Medisprof din mai 2011, dată la care am fost diagnosticată cu cancer mamar  în fază de metastază.

De atunci, în funcție de tratamentul aplicat, mi se recoltează sânge pentru analize și primesc perfuzii corespunzătoare tratamentelor aplicate.

Frecvența perfuziilor aplicate în prezent este săptămânală, cu anumite pauze. Starea venelor utilizate (la brațe) s-a deteriorat, ele fiind în prezent „greu de gasit” de personalul medical

Această posibilă modificare a stării venelor utilizate pentru perfuzii mi-a fost descrisă deja la începutul tratamentelor de Dnul Dr. Udrea și Dr. Ungureanu, fiind adusă la cunoștință și existența camerelor implantabile, ca soluție (sau variantă) de evitare a branulelor utilizate la perfuzii.

La început nu am acordat atenție suficientă pentru această posibilitate de înlocuire a înțepăturilor permanente, de utilitatea și aspectul foarte practic ale camerelor implantabile.

Pe parcurs m-am mai informat, inclusiv de la domnii doctori curanți (primind și pliante despre această posibilitate) ajungând la concluzia că în cazul meu ar fi foarte utilă achiziționarea unei camere implantabile.

 Din lipsa de încredere inițială în această metodă de lucru, m-am lipsit până acum de beneficiile oferite de acest sistem.

Din aceste cauze, când am fost informată de Dna Dr. Samat Crina că pot fi beneficiara unui implant de acest tip, m-am bucurat foarte mult, dând și anumite speranțe de bine pe lângă necazurile provocate de această boală necruțătoare.” (Lengyel Silvia)