Contact
Contact
Contact

Tratamente

Medisprof respectă ghidurile de diagnostic și tratament prezente în legislația românească, dar și ghidurilele europene de oncologie, cele ale ASCO și CNN.

Așa cum se cere prin legislația națională privind documentele necesare pentru luarea în evidență, trebuie să aveți următoarele documente în posesia dumneavoastră:
  1. Biletul de trimitere (formular tipizat CNAS) de la medicul de familie sau din ambulatoriul de specialitate, după caz
  2. Adeverință de asigurat și/sau cupon de pensie, după caz
  3. Buletinul sau cartea de identitate
  4. Card de sănătate
  5. Alte documente medicale legate de starea de sănătate

Pentru situații particulare de manopere care nu sunt incluse în contractele cu casele de asigurări, se prevăd cheltuieli pentru: adeverințe sau alte tipuri de formulare, analize de laborator, examinări radiologice, consultații private de specialitate, anatomie patologică.

Medisprof Cancer Center dispune de punct de recoltare analize și de un departament de imagistică medicală (Computer Tomograf, Mamograf, Ecograf).

Foto: Computer Tomograf

Pentru stabilirea diagnosticului, pacientul va fi consultat de unul dintre medicii noștri care va explica beneficiile și efectele secundare tratamentului propus și conduită terapeutică în ansamblu. Medicul oncologul va explica pacientului tipul de tratament, durata lui și condițiile în care pacientul va efectua tratamentul. Spitalizarea se face pe durata unei zile, în saloane cu fotolii confortabile. Mai mult, pacientul poate fi adresat personalului paramedical dacă are nevoie: psihologului clinician sau specialistului în nutriție.

Medisprof respectă ghidurile de diagnostic și tratament prezente în legislația românească, dar și ghidurilele europene de oncologie, cele ale ASCO (American Society of Clinical Oncology) și CCN (Comprehensive Cancer Network).

Deciziile de tratament în afara situațiilor care se încadrează clar în ghidurile terapeutice menționate mai sus se iau în comisiile multidisciplinare. Acestea sunt constituite conform legislației românești în vigoare și ghidurilor internaționale și cuprind următorii specialiști: oncologul medical, radioterapeut, chirurg, psiholog, nutriționist, genetician și alți specialiști de organ la nevoie. Comisiile Medisprof se întrunesc zilnic, iar deciziile acesteia sunt scrise și apoi comunicate pacienților de către medicul curant. În plus, pentru pacienții care urmează radioterapie, avem o a doua opinie terapeutică cu verificarea planului de radioterapie prin Director Asociat radioterapie Dr. Alina Mihai de la spitalul Beacon din Dublin, Irlanda.

Chimioterapie

Chimioterapia este un tratament cu medicamente injectabile sau pe cale orală. Tratamentul se poate efectua concomitent cu radioterapia, acolo unde are indicație.

Află mai multe

Radioterapie

Efectuarea planului de iradiere implică munca întregii echipe: fiziciar, tehnician și medic radioterapeut pentru delimitarea exactă a zonei de iradiere și calculul dozei administrate.

Află mai multe

Programează-te acum la un control în cadrul clinicii noastre!
Împreună luptăm împotriva cancerului!