Contact
Contact
Contact

Campania PitStops For Life

Campania “Pitstops 4 Life” a fost creată printr-un parteneriat Pitstops.ro și Asociația Medisprof, unind astfel oameni care vor să își trăiască viața la maxim prin curse de viteză cu cei care sunt într-o cursă împotriva timpului. Acest parteneriat s-a născut din speranța că fanii vor dona o parte din acest spirit sportiv, acest “joie de vivre” al sporturilor motorizate.

Astfel, am creat o serie de concursuri și tombole prin care participanții vor putea câștiga obiecte originale F1 și Moto GP precum și bilete la DTM. Campania va lua sfârșit în data de 30 ianuarie 2015, când se va extrage caștigătorul marelui premiu: două bilete la cursa de F1 de la Monaco din 21 mai pana la 24 mai 2015. Înscrierea în concurs va fi de 3 euro/participant, bani care vor merge către Asociația Medisprof pentru ajutorarea bolnavilor de cancer.

Asociația Medisprof își propune în primul rând să creeze broșuri explicative ale fiecărei localizări tumorale, aducând cantitatea de informații pe care medicul nu o poate transmite, într-un suport gratuit, ușor comprehensibil și care să ajute pacientul în înțelegerea mai bună a acestei maladii.

În al doilea rând, Asociația Medisprof își propune să ajute pacienții de cancer care se deplasează în județul Cluj pentru tratament, oferindu-le 100 lei, decontare a bonului de carburant. Acest efort al asociației se va face în limita fondurilor disponibile.

În al treilea rând, scopul acestei campanii este ca participanții să conștientizeze gravitatea bolii și să limiteze riscurile fiind informați asupra expunerii lor.

 

Perioada de derulare a campaniei:

  •  1 august 2014 – 30 ianuarie 2015

 

Calendarul campaniei:

Totalul de obiecte F1 si Moto GP vor face parte din tombole cu câte 4-5 premii pe lună, la care se adaugă biletele la cursa DTM Hockenheim (19.10.2014) – tombolă  care se va derula în luna septembrie – și cursa F1 Monaco (24.05.2015) care vor face parte din tombole diferite, aceasta din urmă derulându-se în perioada 1- 30 ianuarie 2015.

Monaco_City_001

Premii: 

Campania Pitstops 4 Life va avea premii totale de aproximativ 2000 Euro (prețul biletelor poate oscila). Premiile constă în obiecte și bilete la curse internaționale.